Dovolenka Bulharsko

20.08.2011 19:45
   

Bulharsko je pre slovenských dovolenkárov novoobjaveným dovolenkovým rajom, ktorý radi navštevujú hlavne v posledných rokoch. Pre Slovákov je zaujímavé hlavne preto že je lacné, ale určite to nie je žiadny typ komunistických zotavocní. Bulhari preinvestovali do ich dovolenkových letovísk ako Obzor, Slnečné pobrežie ale aj iných značné množstvo finančných prostriedkov a zatiaľ sa im to veľmi vypláca.

V Bulharsku je v lete príjemné stredomorské podnebie, aj keď vlastne leží na pobreží Čierneho mora. Počasie stále a ojedinelé búrky z tepla sú viac raritou a príjemným letným osviežením ako pravidlom.

Pre dovolenkárov má Bulharsko pripravené skvelé pláže, teplé ale osviežujúce more, hotely na európskej úrovni a mestá na pobreží s príjemnou a pohostinnou atmosférou, krčmami, diskotékami a reštauráciami. To všetko za pre Slováka veľmi výhodné ceny, ktoré sú spomedzi všetkých krajím, ktoré sú cieľom letných dovoleniek, bezkonkurenčne najnižšie.

Na dopravu do Bulharska sa odporúča autobus cez Maďarsko a Rumunsko, prípadne Srbsko, alebo čoraz populárnejčie aj lietadlo, ktorého cena je v balíkoch last-minute veľmi výhodná, a nemusíte sa trmácať autobusom alebo autom minimálne 24 hodín.

Ak sa teda rozhodnete pre letnú dovolenku v Bulharsku, určite to neoľutujete a budete spokojní, že ste za málo peňazí dostali veľa muziky. A určite ju odporučíte aj svojim známym a vrátite sa do Bulharska aj k rok.